Možnosti studia na vyšších a vysokých školách představí SOKRATES 2
Foto z loňského ročníku akce. Autor: Olga Markuzziová
Co se chystá

Most - Prezentace vysokých a vyšších odborných škol proběhne již za několik dnů v prostorách Podkrušnohorského gymnázia v Mostě.

Jedná se již o 12. ročník akce SOKRATES 2, kde se zájemcům o další studium představí několik vyšších odborných a vysokých škol. Akce je součásti víceletého projektu Sokrates 3+1 Okresní hospodářské komory Most zaměřený na prezentaci vzdělávacích institucí na Mostecku.

Na jednom místě tak zájemci mohou poznat školy nejen z regionu, ale také z několika krajů naší republiky. Školy se zde představí a poskytnou zájemcům všechny potřebné informace. Akce je určena pro žáky posledních ročníků středních škol, výchovné poradce a i další zájemce.

SOKRATES 2 se uskuteční v úterý 3. března v době od 8 do 17 hodin v prostorách Podkrušnohorského gymnázia v Mostě na adrese čsl. Armády 1530/29 Most. Akci pořádá Okresní hospodářská komora ve spolupráci s Úřadem práce České republiky, krajskou pobočkou v Ústí nad Labem, kontaktním pracovištěm Most a pod záštitou hejtmane Ústeckého kraje Oldřicha Bubeníčka.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru