Stekník zve o svátky na netradiční prohlídky pro děti. Zámkem je provedou hrabata z Klaudensteina
Foto zdroj: Zámek Stekník
Co se chystá

Stekník - Zámek Stekník zve ve dnech státních svátků 5. – 6. července na netradiční prohlídky, tentokrát zaměřené na naše nejmenší.

Kostýmovaní průvodci v rolích členů hraběcí rodiny Kulhánků z Klaudensteina zábavnou formou provedou děti zámkem. Děti během prohlídky vyplní tajenku, bude-li správně, objeví poklad v podobě sladké odměny. Menší děti mohou soutěžit za pomoci svých rodičů.

Pozor, okruh č. IV. Interiéry jižního křídla, historické hračky a kočárky, bude po oba dny otevřen pouze pro dětské prohlídky (není určeno pro běžného návštěvníka). Probíhat budou i klasické prohlídky I. okruhu: Reprezentační a soukromé prostory, II. Zahrady a III. okruhu samostatně.

Prohlídky budou od 10:30 do 16.30 hodin (čas udává začátek první prohlídky a poslední prohlídky). Prohlídky pro děti začínají vždy v půl, klasické prohlídky v celou hodinu.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru