Na zámku Stekník vystoupí zpěvák Ben Cristovao
Státní zámek Stekník. Foto zdroj. Oficiální web zámku
Louny

Stekník - Tohle léto bohužel hudebním festivalům ze zřejmých důvodů nepřeje a program valné většiny z nich byla přesunut na rok 2021. Proto se mnoho interpretů přesouvá z těchto velkých akcí na komornější místa, aby fanoušci o jejich koncerty v létě nepřišli. Ben Cristovao je jedním z nich.

Při výběru lokací se Ben spojil s Národním památkovým ústavem. Mezi památkami, které se mu zalíbily nejvíce, je i malebný gotický zámek Stekník, kde i s kapelou vystoupí 13. srpna. Na Stekníku, který se nachází v blízkosti města Žatec, vás nadchnou nádherné kaskádové zahrady plné růží, které poslouží jako kulisy celého vystoupení.

V srpnu se Ben Cristovao představí ještě fanouškům v Českém Krumlově. Toto město bývá obvykle touto dobou plné zahraničních turistů. Nyní je to jinak, a tak si i my můžeme užít krásy tohoto starobylého města.

Také v září se Ben Cristovao představí na netradičních místech. Bude součástí programu Festival v ulicích, který je pořádán Colours Of Ostrava (5. 9.) a 18. 9. s kapelou zahraje na vinici Vinařství Johann W v Třebívlici kousek od Litoměřic.

Půjde o unikátní možnost zažít vystoupení Bena Cristovao na výjimečných místech pouze pro několik stovek lidí, což je šance, která už se patrně opakovat nebude.

Ben Cristovao léto 2020:

18. 7. Brno, Letokruh (www.letokruh.cz)
23. 7. Šternberk u Olomouce (https://arks-plus.cz/program/koncert)
1. 8. Praha, Letokruh (www.letokruh.cz)
6. 8. Hrad Rabí u Plzně (https://vstupenky.championship.cz/ben-cristovao-rabi)
7. 8. Klub Loděnice, Benátky nad Jizerou (https://xticket.cz/koncert-festival/339-ben-cristovao-megaphone-benatky-nad-jizerou-lodenice)
13. 8. Zámek Stekník u Žatce (https://vstupenky.championship.cz/ben-cristovao-steknik)
21. 8. Český Krumlov (https://www.ticketlive.cz/cs/event/ben-cristovao-cesky-krumlov-2020)
4. 9. Open Air Pod Lipou, Roudnice nad Labem (https://www.discopodlipou.com/akce/ben-cristovao-open-air/)
5. 9. Festival v ulicích, Ostrava (https://www.festivalvulicich.cz)
11. 9. LD Kralovice (https://www.kralovice.cz/ben-cristovao-s-kapelou/a-1247)
18. 9. Vinařství Johann W v Třebívlici u Litoměřic (https://xticket.cz/koncert-festival/358-ben-cristovao-vinarstvi-johann-w-trebivlice)

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru