Jak zabavit děti o prázdninách? Oblíbené letní příměstské tábory budou i letos!
ilustrační foto: CC0
Louny

Žatec - Letní prázdniny už se pomalu blíží. Pokud chcete dopřát svým dětem program plný her a zábavy, pak je můžete přihlásit na oblíbený nepobytový příměstský tábor pod vedením zkušených vedoucích v prostorách skautského oddílu.

Děti si přes celý den užijí legraci, přiučí se spoustě užitečných věcí a rozhodně se nudit nebudou.

Letní příměstské tábory jsou určeny pro děti 1. stupně (1. - 5. třída) základních škol a jsou zcela ZDARMA. Tábory budou probíhat v sedmi turnusech v průběhu měsíce července a srpna. Dítě můžete přihlásit, jak budete potřebovat. Rodiče svým dětem zajistí pouze stravu a v případě výletů uhradí jízdné a vstupné.

Tábory pořádá Vzdělávací centrum Podkrušnohoří v rámci projektu Spokojenost v práci i v rodině. Program se bude konat každý všední den s provozní dobou od 7 do 17 hodin. Pro děti je připraven atraktivní a tematicky zaměřený program, originální hry, soutěže, sportovní aktivity i zábavné výlety po okolí.

Přihlášku a další informace naleznete na stránkách www.vcp-zatec.cz, nebo kontaktujte email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.

1. turnus

12. – 16. 7. - Po stopách Sherlocka Holmese

2. turnus

19. – 23. 7. - Cesta kolem světa za 5 dní

3. turnus

26. – 30. 7. - Když pohádky ožijí

4. turnus

02. – 06. 8. - Sportkiáda

5. turnus

09. – 13. 8. - Dobrodružství v přírodě

6. turnus

16. – 20. 8. - Na opuštěném ostrově

7. turnus

23. – 27. 8. - Hry bez hranic

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru