Zajistěte zábavu pro děti na léto, přihlašte je ne letní tábor Barbar 2021
Letní dětský tábor Barbar 2021.
Louny

Společnost Autobusová Doprava Louny s. r. o. , která intenzivně spolupracuje se základními i mateřskými školami v Lounech, Žatci a okolí, pořádá letní dětský tábor Barbar 2021.

"Rádi bychom tímto způsobem podpořili socializaci mezi dětmi, která byla pandemií velmi narušena, a dali tak rodičům možnost věnovat se zaměstnání nebo si jen tak odpočinout s čistým svědomím, že jejich děti si užijí v létě spoustu legrace," uvádějí organizátoři tábora.

Hlavní vedoucí tábora je Vlasta Šimáčková, která má vzdělání a několikaletou praxi ve školství. Tábor je zajištěn včetně dopravy do místa konání tábora z několika měst - Žatec , Louny, Chomutov , Most, Lovosice a Litoměřice. Odjezdová místa je možné rozšířit dle zájmu.

Více informací na našich webových stránkách http://www.ldt-barbar.cz.

2804barbarplakat

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru