TIP NA VÍKEND: V Žatci začíná promítat letní kino, chystá i jedno velké koncertní překvapení!
Ilustrační foto, zdroj: město Žatec
Louny

Žatec - Od pátku 4. června začíná nová sezóna promítání v žateckém Letním kině. První projekce nabídne ve 21.30 hodin film Mýtus o pyžamové párty.

V červnu se bude promítat vždy každý víkend (Pá, So, Ne - od 21:30 hodin), přičemž „poslední“ víkend bude věnován v sobotu 26. června Open Air Opeře „CARMEN“ a na neděli 27. června se chystá v areálu Letního kina v Žatci velké překvapení v podobě výjimečného koncertu Jarka Nohavici - legendárního a velmi populárního českého folkového písničkáře, textaře, libretisty, který jako osobitý zpěvák, skladatel a kytarista zpříjemňuje a baví obecenstvo napříč věkovými kategoriemi již několik desetiletí.

0206program

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru