Pivobraní, Deja vu fest či Letní ples. Známe program akcí, které nahradí letošní Lounské vábení!
Jednou z vystupujících v minulých ročnících Vábení byla i kapela Liwid. Foto: www.lounskevabeni.cz
Louny

Louny - Letošní ročník Letního lounského vábení, který byl plánován v termínu 6. až 7. srpna, byl z důvodu přetrvávajících nepříznivých epidemických podmínek zrušen. Město však přislíbilo snahu připravit v Lounech alternativní akce, které budou probíhat od začátku srpna do poloviny září. A povedlo se!

Za tímto účelem vyzvalo město koncem dubna pořadatele akcí, ať už kulturních, sportovních či například gastronomických, aby pomohli vytvořit alternativu za Letní lounské vábení a uspořádali tak veřejně přístupné akce s finanční podporou města Loun.

Rada města na svém jednání, které se konalo poslední květnový den. schválila program akce “Letní Lounské Vábení alternativně” následovně:

0306vabeni

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru