Mariánská pouť nabídne spoustu atrakcí, bohatý program, i vystoupení Marcely Březinové či smyčcového tria Inflagranti
Pouť v Mariánských Radčicích. Foto: archiv
Louny

Mariánské Radčice - Obec Mariánské Radčice na Mostecku ve spolupráci se Severočeskými doly a Radkem Jarešem zvou v sobotu 18. září na čtrnáctý ročník tradiční Mariánské pouti.

V centru obce bude opět rozestavěna spousta pouťových stánků a atrakcí. Chybět nebude Mše svatá v kostele Panny Marie Bolestné, kterou místní farář zahájí v 10 hodin. Po jejím konci si budete moci kostel také prohlédnout.

Nachystány budou projížďky na koních, různé dětské soutěže, sokolníci, středověké hry, dobové tance či rytířský turnaj na koních.

Na hlavní scéně vás čeká bohatý hudební program, který bude zahájen v 10 hodin. Těšit se můžete na muziku Procházka starou Prahou, dvojčata Štěpána a Luboše Mrázovi, účastníky Superstar 2020, pohádku Klauni na cestách, písně Waldemara Matušky, Jo Jo show, Papoušky, Krušnohorskou dudáckou kapelu.

Od 16 hodin zazpívá Lucie Třešňáková písně Ivety Bartošové, poté vás rozehřejí Irské tance, od 17.20 vystoupí Marcela Březinová, dále Jakub Děkan a od 19 hodin návštěvníky svým temperamentem a oblíbenými hudebními peckami rozproudí sexy dračice dívčího elektrického smyčcového tria Inflagranti. Na konec vystoupí Jan Bartoš s Michal David revival. A na úplný závěr Mariánské pouti se můžete těšit na tradiční ohňostroj.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru