Chcete se bát a zároveň dobře pobavit? Na Červeném Hrádku chystají Strašidelný pohádkový les
Foto zdroj: Zámek Červený Hrádek
Louny

Červený Hrádek - Je tady podzim a doba, kdy ze svých brlohů vylézají ježibaby, loupežníci, čerti, za stromy se schovávají zakleté princezny a mezi komíny starých domů se vynořují duchové, strašidla a bílé paní. Chcete se krásně bát a dobře pobavit?

Společnost Velká dobrodružství a zámek Červený Hrádek pro vás připravila na sobotu 13. listopadu od 13 do 16 hodin speciální Strašidelný pohádkový les. Na dvoukilometrové trase na vás i vaše děti budou číhat nejrůznější strašidla z pohádkové říše, u kterých děti budou plnit různé úkoly.

Komu se podaří vysvobodit z hadího zakletí krásnou princeznu? A kdo pomůže pirátovi najít ztracený poklad? Kdo zachrání lesního skřítka Mecháčka a kdo nasytí Ptáka Noha? Po splnění všech úkolů dostanou malí poutníci dárek z truhly u Stromu splněných přání.

Trasa pohádkového lesa začíná u zámeckého rybníka. Vstupné je 70 korun za osobu.

Více informací a povinnou registraci najdete na stránkách pořádající společnosti Velká dobrodružství – www.veldo.cz nebo na FB Velká dobrodružství.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru