V teplické Galerii se budou hledat šikovné děti, které se nebojí předvést svůj talent
Sluníčko roku. Foto: Galerie Teplice
Louny

Teplice - Další ročník castingu do soutěže Sluníčko roku pro šikovné a odvážné dívky a chlapce ve věku 6 až 10 let se uskuteční v teplickém nákupním centru Galerie dne 30. října.

Cílem soutěže Sluníčka roku je najít odvážné a talentované děti, které se nebojí předvést svůj talent. Nejde o typickou soutěž krásy, proto je také jejím sloganem „Dětská krása bez make-upu“, ale najít talentovaná sluníčka – děti. Soutěž Sluníčko roku se rozhodli uspořádat v roce 2017 Miss České republiky Kateřina Průšová a Petr Svoboda.

Účastníkem Soutěže se může stát dítě ve věku 6 – 10 let, musí mít trvalý pobyt na území České republiky, musí mít doprovod zákonného zástupce a zákonný zástupce musí podepsat souhlas s účastí a pravidly při registraci v castingovém kole.

Registrace do castingu soutěže bude probíhat od 13 hodin, od 14 hodin pak začne samotný casting, který bude slovem provázet moderátorka TV Nova Kristina Kloubková.

Co s sebou a co si připravit:

• Vlastní oblečení, kostým pro volnou disciplínu, obuv (např. balerínky apod.).
• Připravit volnou disciplínu v maximální délce jedné minuty.
• Speciální hudbu na volnou disciplínu je nutné zajistit vlastní a donést ji na CD nebo flash disku.
• Je nutný doprovod zákonného zástupce.

Koho uvidíte

  • Zpěvačku Leonu Gyöngyösi
  • MISS ČR Kateřinu Průšovou
  • Majitele ag. REAS AGENCY Petra Svobodu
REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru