Novou sezónu farmářských trhů v Žatci zahájí v únoru Zabijačkové hody
Foto zdroj: město Žatec
Louny

Žatec - Farmářské trhy v Žatci proběhnou v roce 2022 v celkem třinácti termínech. Sedmkrát půjde o páteční trhy, šestkrát o sobotní či sváteční slavnosti, kdy prodejní akci doplní doprovodný program.

Pořádání trhů na náměstí Svobody schválila rada města v prosinci s tím, že je bude opět zprostředkovávat společnost Severočeské farmářské trhy. Ta prodejní akce pořádala i v minulých letech.

Město Žatec se s organizátorem trhů snaží domluvit na více víkendových termínech. Protože ale společnost zajišťuje stejné prodejní akce i v dalších městech (Chomutov, Kadaň, Bílina, Děčín, Most, Teplice a Ústí nad Labem), není to zatím možné.

TERMÍNY FARMÁŘSKÝCH TRHŮ V ROCE 2022:

5. 2. Zabijačkové hody
18. 3. Farmářské trhy
15. 4. Velký pátek -Velikonoce
29. 4. Farmářské trhy
13. 5. Farmářské trhy
21. 5. Farmářskká slavnost (sadba)
10. 6. Farmářské trhy
27. 8. Letní farmářská slavnost
16. 9. Farmářské trhy
14. 10. Farmářské trhy
22. 10. Jablečné slavnosti
11. 11. Farmářské trhy
19. 11. Podzimní farmářská slavnost

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru