V zahradě Křížovy vily si budete moci o víkendu vyrobit vlastní sochu
Předchozí ročník sochařské dílny. Foto zdroj: archiv Regionálního muzea Žatec
Louny

Žatec - Na výtvarné dílně pod širým nebem jsou vítaní všichni zájemci, ať už pokročilí či začátečníci. Akce se koná v sobotu 23. července od 13 hodin v zahradě Křížovy vily v Žatci.

Již od prvního ročníku dílnou provází zkušený sochař z Chomutovska, Josef Šporgy: „Pracujeme s pórobetonem, který je měkký a snadno tvarovatelný. Je tak vhodný i pro začátečníky. Do Žatce jezdím rád, o akci je zájem - a nedivím se, protože podobných akcí, kde se může zapojit široká veřejnost, není zas tolik.“

Pro účastníky nevyžaduje Žatecké sochání žádnou přípravu předem, stačí dorazit a nechat se vést vlastní kreativitou. K dispozici budou pro každého účastníka pórobetonové tvárnice i potřebné náčiní. Nicméně bude jen dobře, když si přinesete své vlastní osvědčené nástroje. Myslete i na ochranné pomůcky jako jsou brýle či rukavice. Svůj sochařský výtvor si odnesete domů!

Vstupné je pro dospělé 50 Kč, pro děti 25 Kč. V případě velmi špatného počasí se akce nekoná.

S dotazy se obracejte na Moniku Merdovou na tel. 608 832 299.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru