Máte rádi veterány? V Hříškově u Loun bude sraz historických vozidel
ilustrační foto
Louny

Hříškov - V sobotu 23. července se koná sraz historických vozidel v Hříškově u Loun. Jedná se o 10. ročník, akce začíná v 10 hodin dopoledne u místní sokolovny.

Registrace vozidel probíhá při příjezdu v místě srazu. Každý registrovaný účastník obdrží registrační a hlasovací lístek a má se tak možnost zapojit do ankety o tři nejhezčí vozidla ve čtyřech soutěžních kategoriích, jimiž jsou: osobní automobil, terénní vozidlo, motocykl a traktor.

Vyhlášení výsledků a předání pohárů probíhá kolem 14. hodiny po návratu z cca 50 kilometrů dlouhé spanilé jízdy okolními obcemi. "Věříme, že nám, jako každý rok, zachovají přízeň majitelé překrásných autobusů, s nimiž se na spanilou jízdu budou moci vydat taktéž diváci a vrátit se tak ve svých vzpomínkách o několik let zpět," uvádějí organizátoři akce.

Doprovodný program a občerstvení bude zajištěno.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru