TIP NA VÍKEND: Přijeďte ochutnat jedinečná vína z Českého středohoří a Podkrušnohoří na zámek Pátek
ilustrační foto: CC0
Louny

Pátek nad Ohří - Zajímaví malí i větší vinaři z Českého středohoří a Podkrušnohoří se opět sejdou na zámku Pátek u Peruce, aby představili svá vína. Akce Vinaři na zámku Pátek se uskuteční v sobotu od 11 hodin.

Zážitek to bude mimořádně zajímavý. K ochutnání budou vína klasických i nových odrůd, vína zpravcovaná historickou, moderní i naturální metodou. Ochutnáte pěkné Rulandy, ale i zajímavé Hibernaly, oranžovky, několik Pét-natů a mnoho, mnoho dalšího.

Zámek Pátek je skvěle dostupný po želenici, ale i autem. V areálu zámku je možné přespat pod stanem, nebo zaparkovat karavan. Odpoledne v areálu zahraje country kapela, probíhat budou netradiční prohlídky zámku, součástí budou soutěže pro děti. Občerstvení zajištěno, akce končí ve 20 hodin.

2907vinari

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru