POZVÁNKA: Máte rádi medvědy? V žateckém muzeu jich budou k vidění stovky
Ilustrační foto: CC0
Louny

Žatec - Regionální muzeum K. A. Polánka v Žatci zve na slavnostní zahájení výstavy MEDVĚDI NA VÝLETĚ V ŽATCI, které se uskuteční ve čtvrtek 3. listopadu od 17 hodin v prostorách Křížovy vily (Zeyerova 344 v Žatci). Vernisáž zahájí žáci dramatického oboru ZUŠ Žatec pod vedením paní učitelky Veroniky Kourové a pak bude následovat i pohádkový příběh.

„Výstava, která udělá radost malým i velkým, je připravena ve spolupráci s Muzeem strašidel v Plzni. Představíme hračku – medvěda, přítele i kamaráda, kterou měl v dětství každý z nás. K vidění budou medvědi plyšoví, porcelánoví i keramičtí, velcí od 5 centimetrů až do 2 metrů. Na vernisáži bude přítomen samotný principál plzeňského muzea strašidel Zdeněk Zajíček, který nás zasvětí do historie i současnosti této nejpoužívanější dětské hračky", nastínila obsah výstavy kurátorka Mgr. Monika Merdová.

Součástí výstavy bude interaktivní medvědí herna a dílnička. Tak neváhejte a přijďte se podívat! Výstava potrvá do 30. prosince 2022. Otevřeno je Út - Pá: 9:00 – 17:00, So - Ne: 13:00 – 17:00. O státní svátky je zavřeno.

09. medvedi pl

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru