10+1 TIP NA VÍKEND: Obdivujte orchideje, fanděte sportům, zajděte do divadla
Ilustrační foto
Co se chystá

Ústecký kraj - Přinášíme několik tipů na trávení volného času během prvního březnového víkendu. Počasí venku bude zamračené, chladné a větrné, tak přinášíme i několik náapdů, kam se můžete před slotou uchýlit do tepla.

Mostecko

FK Baník Most Souš - FK Chlumec nad Cidlinou

4. 3. 2023 14:30, Fotbalový stadion Josefa Masopusta

  • Mistrovský zápas
  • Přijďte v sobotu 4. března podpořit naše mostecké fotbalisty. Utkají se s hráči z FK Chlumec nad Cidlinou. Zápas se koná v rámci České fotbalové ligy.

Dlouhý, Široký a Bystrozraký

4. 3. 2023 17:00, Divadlo rozmanitostí

  • Dobrodružná pohádka pro děti od 4 let.
  • Divadlo rozmanitostí uvedlo začátkem roku skvělou novinku, mechanickou pohádku o překonávání smutku s názvem Dlouhý, Široký a Bystrozraký. Divadelní pojetí na motivy klasické pohádky K. J. Erbena děti učí o tom, jak zvládnout smutek a také, že být jiný může být i výhodou. Samozřejmě nechybí ani působivé melodie.
  • Vstupné: 120 Kč

X. Velká cena Mostu v krasobruslení

5. 3. 2023, 7:00 - 19:00, A-Benet Arena

  • Přijďte podpořit mladé nadané krasobruslaře a krasobluslařky na tradiční Velkou cenu Mostu. Na letošní, již desátý ročník, se můžete přijít podívat kdykoliv během celého dne. Akce se koná v rámci Poháru Českého krasobruslařského svazu pro kategorie nováčci mladší dívky, nováčci starší dívky, žačky nejmladší, žačky mladší, žačky, žáci a juniorky. Závodní den začíná již v 7:00 hodin. Více informací se dočtete zde.
  • Vstupné: zdarma

Teplicko

ČEZ SkiTour #2 – Krušnohorská 30

4. - 5. 3. 2023, Cínovec

  • Největší český běžkařský seriál pokračuje závodem v Krušných horách. Z důvodu nedostatku sněhu byl původní lednový termín odložen na březen 2023. Jedinečné výhledy do nedotčených částí Krušných hor, ale i nevyzpytatelné počasí, které závodníkům připravuje ty pravé horské podmínky. Tak by se dala přiblížit třetí zastávka seriálu SkiTour, která se na severozápadě Čech pojede o víkendu 4. – 5. března. Pro závodníky jsou připraveny tratě hned několika vzdáleností a technik. Sobota odstartuje patnáctikilometrovým okruhem volnou technikou. V rámci hlavního nedělního programu se můžete těšit na třicetikilometrový okruh klasicky a desítku pro ty, kteří si chtějí krásu Krušných hor užít zlehka.

Přehlídka orchidejí

4. - 5. 3. 2023 8:00 - 19:00, Zahradnictví Dvořák a syn v Teplicích

  • Máte rádi orchideje? Pěstujete je? Chtěli byste si doplnit sbírku o další barevné variace nebo si pořídit jiný druh? V tom případě si nenechte ujít první březnový víkend v Zahradnictví Dvořák a syn v Teplicích. Ještě než zavoní jaro a všechny nás to potáhne ven, zastavte se pokochat exotickými kráskami. Uvidíte, jak působivá může být dekorovaná orchidej i to, že orchidej se skvěle hodí i jako dárek – třeba k blížícímu se Mezinárodnímu dni žen, který se slaví 8. března.

Litoměřicko

19. ročník Litoměřického loutkového festivalu

4. 3. 2023, Litoměřice

  • Děti v Litoměřicích se jako tradičně v tomto období mohou těšit na pět pohádkových dnů. První březnovou sobotu odstartuje pod hlavičkou Divadla Karla Hynka Máchy již 19. ročník Litoměřického loutkového festivalu. Ten nabídne návštěvníkům kromě bohatého kulturního programu také tvoření ve výtvarných dílničkách a spoustu zábavy. Průvod v sobotu 4. března startuje u divadla ve 13.30 hodin a vydá se směrem k Mírovému náměstí.
  • Hned poté se děti mohou přesunout do divadla, kde od 15 hodin naváže Divadlo Evy Hruškové.

Ústecko

XIV. Reprezentační ples UJEP

4. 3. 2023 20:00, Dům kultury Ústí nad Labem

  • Po dlouhé covidové pauze opět navazujeme na řetězec univerzitní plesové tradice a to tentokrát s tématem MOŘSKÝ SVĚT. XIV. ples UJEP se bude konat 4. března v Domě kultury v Ústí nad Labem. Jako vždy bude připraven hudební doprovod, zábavný program, bohatá tombola a další překvapení.
  • Dresscode: Určitě se nesluší přijít v obyčejném neformálním oblečení nebo obuvi. Očekává se elegance a noblesa, organizátoři ovšem rádi uvidí kreativitu, ideálně inspirovanou tématem plesu. Dům kultury otevírá již v 19:00.
  • Cena vstupenky: 390 Kč

Lounsko a Žatecko

Maškarní pro děti a dospělé

4. 3. 2023, 14:00, Žiželice

  • V Kulturním domě v Žiželicích se v sobotu konají hned dvě akce. Od 14 hodin začíná maškarní pro děti a od 20 hodin pro dospělé. Odpoledne proběhne zábava, soutěže a diskotéka pro děti a večer pro dospěláky bude určitě také velmi zábavný. K tanci a poslechu zahraje skupina Úlet.
  • Vstupné večer je 100 korun
  • Psali jsme ZDE

Výstava fotografií

4. 3. 2023, 14:00, Peruc

  • V sobotu 4. března se v Peruci na Lounsku v Galerii u Plazíka zahajuje výstava fotografií "Mé postřehy mobilem" Jitky Pazderové. Fotografie zachycují přírodu Českého středohoří. Výstava potrvá do 30. dubna 2023.
    Vstupné neuvedeno
  • Na výstavu jsme zvali ZDE

Memoriál Lucky Náprstkové a Jarní přespolní běh

5. 3. 2023, 9:00, Louny

  • V parku za cyklistickým stadionem Louny se v neděli koná 21. ročník Memoriálu Lucky Náprstkové a 57. ročník Jarního přespolního běhu. Závodit můžou oddíly, kluby, firemní, školní a rodinné kolektivy i jednotlivci.
  • Startovné: Přípravka a žactvo 50 Kč, dorost a junioři 70 Kč, muži a ženy 100 Kč.

Karlovarsko

Koncert pro rodiče s dětmi

4. 3. 2023, 15:00, Karlovy Vary

  • Koncert Karlovarského symfonickéh orchestru je určen pro děti od 6 let i pro dospělé.
  • Vstupné je 150 korun.
REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru