Louny - Centrum zdraví Gnoze pořádá v pátek 6. listopadu přednášku Zdenky Blechové na téma Předpověď budoucnosti, aneb každý jsme za ni odpovědný.

 

„Dochází k migraci národů a každý již jedeme ve vlastním vlaku do stanice určení jménem cíl. Vždy za určitou etapu vývoje planety dochází k prosévání a energie lehčí se dostanou do vyšších etap vývoje a energie těžší do těžších etap vývoje. Budeme si povídat, jak každý jsme důležitý svojí prací na sobě pro vývoj svůj i druhých," uvádí Zdenka Blechová.

Zdenka Blechová je vydavatelkou časopisu Mysteria tajemna a autorkou mnoha knih o partnerských a mezilidských vztazích, terapeutka a lektorka. Zabývá se poradenstvím v životních situacích, ať už prostřednictvím osobního setkání, nebo na dálku telefonem. Zdenka Blechová pořádá přednášky a semináře po celé republice.

Přednáška začíná od 18 hodin a vstupenky na ni zakoupíte v Centru zdraví Gnoze v v ulici Říční 756 Louny. V den přednášky za ni zaplatíte 290 korun. Ušetřit můžete při platbě předem osobně v Centru zdraví Gnoze, kdy stojí jen 250 korun. Více informací o přednáškách a akcích na www.gnoze.eu, nebo na telefonních číslech 737243663 a 415655813.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru