Jeden z nejbohatších Čechů Radim Passer přijede do Ústeckého kraje. Veze svůj životní příběh a biblické přednášky
Radim Passer.
Co se chystá

Most - Jeden z nejúspěšnějších českých developerů, Radim Passer, přijíždí se svým životním příběhem a sérií biblických přednášek do Mostu.

Radim Passer je zakladatelem zcela unikátního byznys parku v České republice, multifunkčního areálu, BB Centrum, ve kterém sídlí nadnárodní společností jako Microsoft, O2 Czech Republic, ČEZ, UniCredit Bank, MONETA Money Bank, Skype, Hewlett Packard, PUMA a další. Radim Passer je zejména mezi fanoušky rychlých aut (kterých je v Mostě jistě mnoho) známý jako první český vlastník nejrychlejšího sériově vyráběného automobilu Bugatti Veyron.

Osobní příběh Radima Passera je naplněn mnohými pády, vzestupy a dramatickými okamžiky. Jedním z nejbolavějších momentů jeho života byla ztráta prvorozeného syna. Tato událost změnila celý jeho život. Účastnící si mohou poslechnout celý jeho životní příběh ve čtvrtek 16. listopadu od 17 hodin v Hotelu CASCADE (bývalý hotel MUROM).

Radim Passer je také praktikující křesťan, který založil křesťanskou základní a mateřskou školu, a po svém životním příběhu bude pokračovat v přednáškách na aktuální biblická témata s názvem Ježíš – má naděje. Posluchači se mohou těšit na představení biblického pohledu na časté otázky týkající se existence života po smrti, na zamyšlení proč se ve světě děje tolik utrpení či na úvahy o věrohodnosti Bible, platnosti Božího desatera v dnešní době, proč je tolik církví, co předpovídá Bible do budoucnosti a co vše se již v dějinách naplnilo nebo jaká je role USA v biblickém proroctví apod.

Akce se koná 16. až 18. listopadu a 23. až 25. listopadu v Mostě ve velkém sále hotelu CASCADE (Radniční 3, 434 01 Most). Vstup je volný. Bližší informace jsou k dispozici na stránkách www.manadeje.cz.

https://www.youtube.com/watch?v=JlOgGgDf9jw

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru