Zámek Stekník se otevře od května, zahrada a kaple přivítají návštěvníky už v dubnu
Zámek Stekník. Foto: Vladimír Bärtl / NPÚ
Co se chystá

Stekník – Z důvodu probíhající stavební obnovy budou zámecké interiéry ve Stekníku na Žatecku otevřeny od 1. května 2017. Omezení se netýká zámecké zahrady a kaple, tam bude otevřeno od otevřeno od 1. dubna.

„V průběhu měsíce dubna budou z důvodu probíhající stavební obnovy uzavřeny interiéry zámku, navštívit však můžete kromě okruhu zámeckých zahrad mimořádný okruh s názvem: Kaple s výkladem, na kterém vás průvodce seznámí nejen s historií zámku a průběhem současných a minulých oprav, ale navštívíte také zámeckou kapli, prostor, který v nedávných letech prošel kompletním zrestaurováním, včetně původního mobiliáře,“ říká kastelánka Jana Zajíčková.

O Velikonocích nabídne zámek svým návštěvníkům prohlídku terasovitých zahrad s programem pro nejmenší návštěvníky, stezku s názvem Hledání velikonočního zajíčka v zámeckých zahradách. Děti hledají pomocí barevných fáborků malovaná vajíčka, na kterých jsou ukrytá slova z tajenky, na konci stezky pak naleznou ukrytého zajíčka a vyzvednou si sladkou odměnu v pokladně zámku.

Kdy: na Velký pátek 14. dubna, o víkendu 15. a 16. dubna a také na Velikonoční pondělí 17. dubna.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru