Divadlo v Žatci zve na satirickou komedii o dnešních vztazích: Znovu a líp bude mít premiéru 23. ledna
Marek Daniel a Kristýna Frejová v komedii Znovu a líp. Foto: Městské divadlo Žatec
Co se chystá

Žatec - Městské divadlo Žatec uvede již 23. ledna novou satirickou komedii o vztazích dnešní doby. V příběhu hry se setkáme s Markem a jeho manželkou. Marek je populární spisovatel, má rád drahé pití, mladší ženy a obdiv. Věra je jeho manželka a už toho má dost.

Přichází tedy rozvodové řízení, dělení majetku, právnická bitka a praní špinavého prádla! Co by se ale stalo, kdyby ti dva smazali dvacet let manželství a byli zase na začátku - mladí, zamilovaní a plní ideálů?

Ve svižné komedii o lásce, manželství i přehodnocení se představí Marek Daniel ( Kancelář Blaník) a Kristýna Frejová. Dále účinkují Klára Cibulková, Marcela Holubcová, Václav Vašák, Luboš Veselý a Jana Kozubková. Hra začíná v žateckém divadle tradičně od 19:00 hod.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru