S dalším rokem přichází také pravidelné Drum and Bass akce Northern Hype v lounském Xplode Dance Clubu. Lednová edice přináší oficiální warm up na Code X 2018, který se uskuteční 16.3.2018 v mosteckém kulturním sále Domino.

Rozproudit krev v žilách Vám dorazí zkušení DJs v čele se zakladateli Jump-Up.cz - Dino & Tony. Po jejich boku můžete očekávat delegaci z Mostu, kde vám své melodické sety představí DJ Nightrofix, originální nálož kombinace jump-upu s neurofunkem očekávejte od rezidentních Jimmy Cocaine & Spiritual za System Overload a také dva hosty, které můžete znát z jednoho z předchozích dílů Northern Hype - Blindax & Marshall.

V poslední řadě si kormidlo převezme litvínovská posádka, a to ve složení Taby & Crank za Basstrike Crew, které doplní DJ Push společně s lounským Yrdukem.

Vstupné je 80 Kč, akce začíná ve 21 hodin. Odkaz na FB událost ZDE: https://www.facebook.com/events/172857830121093

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru