Veletrh nabídne rozmanité pracovní příležitosti až od dvaceti firem
Burza práce. Ilustrační foto
Co se chystá

Most - Okresní hospodářská komora Most ve spolupráci s Úřadem práce chystá další regionální veletrh pracovních příležitostí. Ten se uskuteční v Mostě dne 13. března.

„Letos pořádáme již druhý ročník, pro velký úspěch loňského ročníku, který si chválily obě strany. V roce 2017 přilákal veletrh na tisíc uchazečů o zaměstnání. I v letošním roce bude nabídka pracovních pozic pestrá, přihlášeno je 17 firem, včetně nás. Zájemci o práci se mohou blíže seznámit s nabídkou administrativních, technických, dělnických, řemeslných i jiných profesí,“ láká Jiřina Pečnerová, ředitelka Okresní hospodářské komory Most.

Pracovní veletrh vám umožní setkat se přímo se zástupci firem. Díky tomu zjistíte více informací o nabízené pracovní pozici, o společnosti, o pracovních podmínkách. Na místě můžete mluvit se zástupcem společnosti, klást dotazy, osobně se představit a tím i lépe personalistu zaujmout a předat mu svůj životopis v tištěné podobě.

Regionální veletrh pracovních příležitostí se uskuteční v úterý 13. března v době od 9 do 17 hodin v saloncích hotelu Cascade Most, adresa Radniční 3.

0903burzapraceplakat

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru