Přinášíme program žateckého divadla na příští týden. Letní kino bude mít nový zvuk
Ilustrační foto
Co se chystá

Žatec - Městské divadlo v Žatci si pro návštěvníky na příští týden nachystalo hned 3 akce. Těšit se můžete na dva koncerty a jednu komedii s herci populárními z televizních obrazovek. V průběhu měsíce května potom dojde ke stěhování technologie z divadla do letního kina. To zahájí letošní sezonu již 26.5. Novinkou bude zbrusu nový zvuk, který divákům přinese ještě lepší zážitek z filmových projekcí.

Pondělí 25.4. 19:00 hod.
VLASTA REDL – koncert

Vlasta Redl (rodným jménem Vlastimil Kabeláč) - instrumentalista, skladatel, textař a zpěvák zavítá do Žatce a se svou kapelou. Zahrají možná poetické, ale zcela jistě melodické a osobité skladby, ve kterých za dobu své tvorby dokázal skloubit prvky rocku, bigbítu, folku a taktéž lidové hudby.

Úterý 26.4. 19:00 hod.
KATIE BRADLEY BLUES – koncert

Kentská bluesová písničkářka a hráčka na harmoniku Katie Bradley vstoupila do záře šoubyznysových reflektorů v roce 2012 s melodií bluesového hitu "I Hear the River", který byl téhož roku nominován za nejlepší původní píseň v britských Blues Awards. Katie nedávno dokončila velké britské turné a nejen žatečtí diváci a posluchači mají jedinečnou příležitost poznat tuto bluesovou zpěvačku na vlastní uši. Bluesová „bomba“ v Žatci.

Středa 27.4. 19:00 hod.
DO LOŽNICE VSTUPUJTE JEDNOTLIVĚ – komediální činohra

I prostorná exkluzivní ložnice s velikou kruhovou postelí může být náhle těsná... Bláznivá komedie známých anglických dramatiků s herci Divadla Háta, populárních nejen z TV obrazovek. Účinkují: M.Bočanová/K.Špráchalová ; L.Vaculík ; P.Nečas / M.Zounar ; M.Absolonová/A.Gondíková/K.Lojdová ; J.Birgusová/S.Černodrinská ; F.Tomsa; Z.Pantůček/M.Sobotka ; I.Andrlová /Olga “Háta“ Želenská ; J.Zenáhlíková/V.Žehrová

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru