Chcete si vylepšit bydlení či zahrádku? V Lounech se čtyři dny koná velká výstava se spoustou slev
Výstava Dům a zahrada v Lounech. Foto: archiv / Diamant Expo
Co se chystá

Louny – Přemýšlíte, že si pořídíte něco nového domů nebo na zahradu? Inspiraci a výhodný nákup najdete od čtvrtka 19. do neděle 22. dubna na výstavišti v Lounech při výstavě Dům a zahrada.

Výstava Dům a zahrada je aktuální přehlídkou novinek z oblasti zahrady, stavby a bydlení. Všichni zahrádkáři, chalupáři, stavitelé, kutilové, prostě milovníci hezkého bydlení si přijdou na své při jarní prodejní akci, kde si mohou nakoupit sadbu, osivo, okrasné i užitkové rostliny, ovocné stromky, zahradní mechanizaci, zahrádkářské potřeby, ale nejen to. Připraveno je zde vše, pro vylepšení vašeho obydlí od podlahy až po střechu.

Organizátor výstavy, společnost Diamant Expo, zajistila pro letošní ročník 274 vystavovatelů a očekává, že do areálu výstaviště přijde až 40 tisíc návštěvníků. Otevřeno bude každý den od 9 do 17 hodin. Plné vstupné činí 70 korun, děti do 15 let, studenti a důchodci platí padesátikorunu.

„Výstaviště se snažíme neustále zvelebovat, to s sebou bohužel občas přináší i drobné komplikace. Kompletní rekonstrukcí prošel pavilon B a v současné době se do své prvorepublikové podoby vrací pavilon „A“. Práce na pavilonu A jsou opravdu rozsáhlé a bohužel do zahájení výstavní sezony jeho rekonstrukce nebude dokončena. Udělali jsme maximum, aby návštěvník probíhající práce co nejméně zaregistroval,“ říká manažerka výstavy Štěpánka Portz.

Co vše na výstavišti najdete a kde

Pavilon „E“

  • Zde najdete širokou nabídku nábytku do kuchyní, ložnic, obývacích pokojů i zahradní nábytek. Návštěvník zde nalezne např. společnosti Boom nábytek, Nábytek Paul, Nábytek Kopa, Sanybet , UL kras,…
  • Dále se zde představí největší výrobce okenních parapetů a schodových dílců v ČR společnost TOPSET.
  • Pamatuje se i na naše nejmenší, společnost Tabra do Loun přiveze speciální dětskou židličku, která bude dítěti sloužit od narození až do školních let. Společnosti Cimex a Elena Iv zde nabídnou bytový textil, povlečení i záclony,…

Pavilon „F“

  • Pavilon „F“ uspokojí ty, co teprve staví nebo se na to chystají a řeší vytápění svého obydlí. Představí se zde například společnosti BHT, Nitton trading, Anos, ETZ power, Fenstar, Fenestra a mnoho dalších.
  • Novinkou v pavilonu F je v letošním roce výstava bonsaí. Na ploše 50m2 se návštěvník bude moci pokochat pohledem na „stromy v misce“.

Pavilon „D“

  • I tento pavilon letos bude zaměřením především jako stavební a topenářský pavilon.
  • Představí se zde firmy Eisenhammer, ABX, Želetavská kamna, prodejci kamen, krbů a krbových vložek. Tyto společnosti vám poradí s vytápěním. Jdete moderní cestou vytápění? Na stánku Mazura získáte informace k tepelným čerpadlům, u firmy Timco na peletové vytápění. Ten, kdo chystá rekonstrukci koupelny, by rozhodně měl navštívit stánek firmy koupelny Riegrovi, zabývajících se prodejem koupelnového vybavení, rekonstrukcemi koupelen a bytových jader. Doplňky do domácnosti pořídí na stánku Kvalita v kuchyni. Společnosti Hotes a Blachotrapez, poradí a zajistí novou střechu pro Vaše obydlí.
  • A celý nový dům pro Vás postaví Pro Urban, Sdružení Kočovský,…
  • Každý rád ušetří. Proto se nezapomeňte zastavit na stánku Státního fondu Životního prostředí, kde Vám poradí, jak čerpat finance z operačních programů – Nová zelená úsporám, Dešťovka a Kotlíková dotace.

Pavilon „C“

  • Také máte na jaře chuť něco změnit, vyměnit doma dekorace a dát Vašemu domovu nový styl? Máme pro Vás několik tipů na malé změny, které vykouzlí velký efekt. Jak na to? Přijďte do pavilonu C.

Pavilon „B“

  • Společnost DDM zde po celou dobu bude mít poradnu, jak se starat o pokojové rostliny a bylinky.
  • Tradičně specializovaný pavilon na firmy prodávající a distribuující spotřební výrobky.

Na venkovní ploše se představí firmy prodávající zahradnický materiál a potřeby pro zahrádkáře. Zakoupit zde lze množství keřů, stromků, cibulovin, sazenic, okrasné rostliny, ale i zahradní nábytek, zahradní krby a bazény. Dále zde naleznete firmy zabývající se tepelnými čerpadly, fotovoltaikou, stavebními materiály, bazény a jejich zastřešením.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru