Most - Už tuto sobotu 19. května se v 9.30 otevřou brány Oblastního muzea v Mostě, kde proběhne 2. ročník Superfestivalu zdraví – největšího veletrhu zdravého životního stylu na severozápadě Čech.

Vstupenek je stále dost, zakoupit je můžete za zvýhodněnou cenu 50 Kč v předprodeji až do pátku 18. května on-line na GoOut. Na místě budou vstupenky k dostání za 70 Kč. Děti do 12 let mají vstup zdarma.

U šedesáti výstavních stánků si tu na své přijdou děti, dospělí i senioři. Kromě programu nabitého přednáškami si pro vás organizátoři připravili i bohatý dětský program speciální soutěže o super ceny.

Program:

11:15 – 12:00 Jan Hawelka, Lagarto Group - moderní cukrařina a výroba kvalitních zmrzlin
12:15 – 12:45 AAja, z.s. - animoterapie - kde a komu pomáhá?
13: 00 - 13:45 Pharma Nord - Petra Krešňáková - selen - jeho chronický nedostatek v ČR a nesmírná důležitost pro zdraví
14:00 – 14:30 Zdenka Blechová - spisovatelka - Nemoci pocházejí z emocí neb vše se dá vyléčit
14:45 – 15:30 TianDe - přírodní kosmetika pro tělo i duši
15:45 – 16:15 Akademie léčivé výživy - povídání o přirozeném stravování k dlouhověkosti - přednáší Hana Dubovská, spoluzakladatelka ALV
16:30 – 17:00 Radek Pilař, Backstage Barista School Most - jak správně poznat a připravit kvalitní kávy
17:00 - 17:15 zakončení programu festivalu

Dětský svět

  • Dům dětí a mládeže Osek a jejich tvořivé dílničky a malování na obličej
  • Balónková Evička - tvoření balónkových zázraků
  • MC Barborka Most - aktivity pro děti a rodiče i soutěže o zdravé ceny
  • Hrátky s canisterapeutickými pejsky
  • Malování na pohankové polštářky
  • Foto koutek ReNi Creative s okamžitou produkcí fotek

Další program v zahradě po celý den:

Překážková dráha Cyklo Point Most

Umísťovací výstava koček Spolku Jasmína

Střední zdravotnická škola Most – alternativní i klasické masáže, měření krevního tlaku, měření množství tuku v těle, trénink paměti a kognitivních funkcí

Výstava S fair trade můžeš změnit svět - O čokoládě, oděvech, květinách a férovém obchodu

Ve 13. hodin ve velkém sále Oblastního muzea v Mostě proběhne soutěž s Bulldog Gym Most ve veslování o ceny v hodnotě 30.000 Kč. Hrát se bude o dárkové poukázky do In Studia v Mostě, mobilní telefon nebo tandemový seskok.

Co se týče občerstvení, bude opravdu z čeho vybírat. Představí se Kaito sushi – nově otevřená japonská restaurace s rozvozem v centru Mostu, sýry ze Sýrárny Most naproti Centralu, vegan Burgery a tortilly od Vegáče, dezerty od Raw for You, vegan donuty Blue Vegan Pig Shop a spousta dalšího. Teplická Biorestaurace Zahrada přivezla jablečný koláč, extra makový koláč slazený sušenými švestkami, mrkvový dort s tvarohem a třtinou, čoko koko dort vegan a makrobio bez lepku a vanilkový cheesecake s malinami. Ze slaného vybíráme sendviče z žitného chleba. Nastartovat prima sobotu u stánku Startair, kteří přivezou vynikající zdravé moučníky z plechu i veganský párek v rohlíku nebo skvělé krekry.

Samozřejmostí je pikniková odpočinková zóna pro váš relax v zahradě, food court s posezením před přednáškovým stanem a po celém venkovním areálu muzea bistro stolky pro vaše pohodlné občerstvení u výběrové kávy nebo čaje.

Více informací o Superfestivalu zdraví 2018 najdete ZDE.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru