Žatec - Městské divadlo v Žatci uvede 21. května novou hru nazvanou „Manželství v kostce“. Nová komedie Luboše Baláka o věčném souboji mužů a žen, který netrvá jen sto let a který se netýká jen dvou jedinců. Týká se všech a prožíváme ho znovu a znovu.

Emil a Marcela ho dávají jen poněkud extrémněji. Kolikrát se vlastně toho druhého pokusili zavraždit? A jak je možné, že ten druhý partner ještě vůbec žije? A jak to, že jsou pořád spolu a nepukla jim hlava?

Manželství v kostce je skvělou příležitostí pro komediální talent dvou skvělých herců Zuzany Kronerové ( Marcela ) a Oldřicha Navrátila ( Emil). Oba hrají dvacetileté, když se seznámili na břehu Berounky i sto dvacetileté, když přemýšlejí na lavičce v Beskydech, proč se jim vlastně nepovedlo zakroutit tomu druhému krkem. Přijďte se podívat, jak proběhl jejich vztah, zcela jistě v něm objevíte vlastní zážitky a zkušenosti. Ty vtipné i ty super temné.

Hru do Žatce přiváží oblíbené Divadlo Bolka Polívky. Nenechte si ujít tento jedinečný komediální zážitek v žateckém divadle již od 19 hodin. Více informací a fotografii najdete na tomto odkazu.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru