VIDEO: Autosalon Most a značka Hyundai jsou mojí srdeční záležitostí, říká Veronika Kašáková
Veronika Kašáková. Foto: Olga Markuzziová
Louny

Most - Díky Autosalonu Most bude modelka, moderátorka, spisovatelka a především zakladatelka nadačního fondu Veronika Kašáková bezpečně jezdit napříč republikou v novém voze značky Hyundai Tucson N line další tisíce kilometrů.

Krásné SUV v šedé barvě s logem Nadačního fondu Veroniky Kašákové a partnery fondu ji osobně na konci července předal majitel a jednatel firmy Autosalon Most Josef Solnař. Při předání klíčků od vozu uvedl: „Tak krásná žena s tak krásným posláním musí jezdit krásným a bezpečným autem.“

Veronika Kašáková pomáhá již tři roky prostřednictvím svého nadačního fondu dětem z dětských domovů úspěšně překonat odchod z dětského domova a nastoupit cestu dospělého života. Sama totiž v dětském domově vyrůstala a právě její osamostatnění se jí dalo pořádně zabrat. Teď cestuje za dětmi do dětských domovů křížem krážem po Česku, a proto je za nabídku mosteckého autosalonu a pana Solnaře nesmírně vděčná. Ten ji podporuje již od založení nadačního fondu a nyní předal Veronice klíčky již od několikátého nového auta značky Hyundai.

https://www.youtube.com/watch?v=opUlBcfVxG8

„Auto skoro každé čtyři až pět měsíců měním, protože najedeme spoustu kilometrů a pan Solnař z Autosalonu Most mě rozmazluje a já z toho mám obrovskou radost. Teď to bylo pro mě navíc nejkrásnější přivítání po mém návratu z dovolené. Dal mi do rukou prostředek, který mi dovoluje každý den dělat to, co dělat chci,“ uvedla Veronika Kašáková, pro kterou byl nový vůz překvapením po návratu ze studijní dovolené na Havaji, kde zdokonalovala svoji angličtinu.

Veronika nám také prozradila, že již vystřídala několik tipů aut značky Hyundai z Autosalonu Most, jezdila s i30 nebo i s menším autem ix20, o němž prozradila: „Byla jsem velmi překvapená, jak toto malé auto bylo komfortní a temperamentní na vozovce.“ Ale asi proto, že si velmi oblíbila větší auta typu SUV, velmi ji bavilo jezdit v Hyundai Santa Fe: „To bylo úžasné auto, můj první automat, ze kterého jsem byla nadšená. Jízda v něm byla s mnohem větším komfortem, protože občas jezdíme opravdu velké dálky a s automatem je jízda mnohem pohodlnější. Navíc má velkou výbavu, spoustu senzorů, kromě senzorů při parkování nebo couvání, například i senzor mrtvého bodu a taky mělo obrovská zpětná zrcátka. Takže jsem třeba při jízdě po dálnici měla absolutní přehled toho, co se děje za mnou, což bylo skvělé.“

3107veronika2

Veronika Kašáková a Josef Solnař. Foto: Olga Markuzziová

Nyní se mohla opět vrátit ke svému oblíbenému autu Hyundai Tucson, ale ve vylepšené verzi N Line. Tucson bylo před časem auto jejích snů, které pan Solnař naplnil.

„Byla bych vděčná za jakékoliv auto, a to, jak mě tu rozmazlují skvělými typu vozů značky Hyundai, je úžasné. Velmi si cením si toho všeho, co je za tím, že dostanu klíčky od úplně nového auta a můžu s ním jezdit za dětmi. To zázemí této firmy, jak jsou všichni ochotní a vstřícní a jak mě tu hýčkají. I když už jsem dostala nabídky od Volvo nebo Audi, nikdy autosalon nezměním, Autosalon Most, pan Solnař a všichni kteří tu pracují, jsou mojí srdeční záležitostí,“ uzavřela Veronika Kašáková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru