Daniela přišla na svět třetí minutu v Novém roce. Rodiče teď dostali od kraje dárek
Rodiče prvního miminka Ústeckého kraje roku 2021 dostali finanční dar. Foto: Ústecký kraj
Louny

Litvínov, Ústí nad Labem - Rodiče prvního miminka Ústeckého kraje roku 2021 dostali finanční dar. Rodiče malé Daniely, která se narodila tři minuty po půlnoci letošního Nového roku a stala se tak prvním miminkem Ústeckého kraje za rok 2021,  převzali z rukou hejtmana Jana Schillera dárkový šek v hodnotě 30 tisíc korun. Maminka prvního občánka rodila v mostecké nemocnici.

Na hejtmanství do krajského města přijela celá rodina z Litvínova. „Jsem velmi rád, že se má Danielka čile k světu a věřím, že vám toto období zpříjemní také dárek od Ústeckého kraje,“ pronesl k manželům hejtman Jan Schiller. Ti sebou měli ještě staršího bratříčka malé Danielky.

Holčička měřila po porodu 50 cm a vážila 3 410 g. „Nečekali jsme, že se narodí přímo 1. ledna. Na svět měla přijít dřív,“ podotkla maminka Miriama Nykodýmová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru