VIDEOROZHOVOR: Most je pořádná inspirace na kriminálku, říká spisovatel Jakub Bouda
Jakub Bouda.
Louny

Most - Jakub Bouda je český spisovatel a fejetonista. Narodil se v roce 1973 v Mostě, jako druhý a poslední potomek v chudé rodině dělníka a krejčové. Jak o sobě říká, po celý dosavadní život zachovává rodinou tradici a zůstává chudý. Bohatství uznává pouze ve slovní zásobě, která se koupit nedá. Známe se už řadu let. Protože se před lety odstěhoval k Lipnu a právě vydal dvě nové knihy, rozhodli jsme se udělat rozhovor o nich na dálku tímto způsobem.

O čem knihy jsou, proč vydává rovnou dvě najednou a jak se žije na jihu Čech v porovnání s drsným severem? Podívejte se na rozhovor. A kdo by se chtěl o Jakubovi a jeho tvorbě dozvědět víc, může tady.

https://www.youtube.com/watch?v=i5i4vIu3Tyk

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru