V chomutovské nemocnici potěšili dárky herec Zdeněk Godla a jeho kamarádi z projektu Socki na ruby
V chomutovské nemocnici potěšili dárky herec Zdeněk Godla a jeho kamarádi z projektu Socki na ruby. Foto zdroj: Krajská zdravotní, a.s.
Louny

Chomutov - Radost a úsměvy na tvářích vykouzlila spolu s dárky v chomutovské nemocnici Krajské zdravotní, a. s., (KZ) skupina aktérů z projektu krátkých videí pod názvem „Socki na ruby“ v čele s hercem Zdeňkem Godlou. Se sladkostmi, tričky a reklamními předměty se dárci nejprve zastavili na tamním dětském a dorostovém oddělení, ale nezůstalo jen u něj.

„Byli jsme za dětmi, rozdali jim naše reklamní předměty a čokolády. Měly radost, i sestřičky, a zbytek jsme rozdali nemocným seniorům na oddělení následné péče. A také venku dělníkům. Moc vám za tu možnost děkujeme,“ zrekapituloval návštěvu chomutovské nemocnice, která potěšila malé i velké pacienty, Zdeněk Godla, který se do povědomí veřejnosti dostal především díky divácky oblíbenému seriálu Most.

1508godla

„Takové návštěvy na oddělení, kde musí děti trávit i část svých letních prázdnin, dělají radost. Setkání s panem Godlou a jeho kamarády bylo velmi příjemné. Dárky moc potěšily děti a personál, děkujeme,“ řekla Anna Žižková, vrchní sestra Dětského a dorostového oddělení Krajské zdravotní, a.s. – Nemocnice Chomutov, o.z.

Své poděkování připojila i Mgr. Lenka Splitková, vrchní sestra oddělení následné péče: „Návštěva pana Godly a jeho přátel zpestřila odpoledne našim pacientům, kteří vítají každou novou událost a zážitek. Děkujeme.“

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru