Nehoda v Jakoubkově ulici má tragický konec. Sražená žena v nemocnici zemřela
Vrtulník letecké záchranné služby transportoval vážně zraněnou ženu do ústecké nemocnice ze Suzdalského náměstí, kam byla převezena sanitkou. Foto: čtenář
Louny

Louny - Pondělní dopravní nehoda v Jakoubkově ulici v Lounech má tragický konec. Seniorka, kterou tam při couvání srazilo auto, svým vážným zraněním včera v odpoledních hodinách v nemocnici podlehla. Informaci dnes ráno potvrdila policie.

Ke střetu vozidla s chodkyní došlo kolem 10 hodiny. Podle informací policie se jednalo o starší ženu, do které mělo vozidlo nacouvat. "Žena následkem nárazu upadla na chvíli do bezvědomí, po příjezdu letecké záchranné služby už ale s osádkou dokázala komunikovat," sdělila policejní mluvčí Irena Pilařová. Žena byla letecky transportována do Masarykovy nemocnice v Ústí na Labem. "Bližší informace nebudeme sdělovat, nehoda je nadále v šetření policie," uzavřela Irena Pilařová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru