Tragický týden na lounských silnicích: Jedno úmrtí, několik zraněných, škoda 1,6 milionu
ilustrační foto: e-deniky.cz
Louny

Lounsko - Dvacátý pátý týden roku přinesl na silnice lounského okresu 32 dopravních nehod. Bohužel při nich došlo i k jednomu úmrtí. Těžce byla zraněna jedna osoba a pět lehce. Celková škoda způsobená těmito kolizemi se vyšplhala až na 1 673 200 korun.

Ani jeden řidič nebyl při dopravní nehodě pod vlivem alkoholu. Nejčastější příčina střetů byl v 17 případech způsob jízdy. Nepřiměřená rychlost se podepsala na vině při 6 dopravních nehodách. Nedání přednosti v jízdě se přičítá 4 kolizím. Ve stejném počtu se na střetech podílela i zvěř. V jednom případě řidič zřejmě špatně předjížděl.

O víkendu se přihodilo 11 dopravních nehod, při kterých se zranili lehce dva účastníci a jeden těžce. Škoda způsobená víkendovými kolizemi dosáhla částky 323 200 korun. Nesprávný způsob jízdy byl na vině 5krát, 3krát rychlost, 2krát zvěř a 1 nedání přednosti v jízdě.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru