Pozor, železniční správa hlásí třídenní výluku na trati Louny - Březno u Postoloprt
ilustrační foto: e-deniky.cz
Louny

Lounsko - Správa železniční dopravní cesty (SŽDC) uzavře na trati 114 ve dnech 27. a 28. června, denně od 7:30 hodin do 14:25 hodin traťovou kolej v úseku Louny předměstí – Březno u Postoloprt a dále na trati 114 a 126 dne 29. června, od 7:30 hodin do 14:25 traťovou kolej v úseku Louny – Březno u Postoloprt.

Traťové úseky budou z důvodu výluk SŽDC pro vlaky Českých drah (ČD) neprůjezdné. Po dobu výluk budou všechny vlaky nahrazeny autobusy náhradní dopravy:

v úseku Louny – Postoloprty a zpět ve dnech 27. až 29. června
v úseku Louny – Hřivice a zpět a v úseku Louny - Louny město a zpět dne 29. června

Všechny nahrazené spoje pojedou podle pravidelného jízdního řádu – trať 114 a 126. Cestující budou informováni vývěskami na vlakových zastávkách, místa zastávek náhradní autobusové dopravy budou označeny tabulemi.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru