Musím živit rodinu! Tvrdila policistům zlodějka, která okrádala své známé u nich doma
Ilustrační foto
Louny

Louny - V průběhu června byli v Lounech okradeni tři muži, a to dokonce v prostorách, kde by to vůbec nečekali - v jejich domově. Policisté z obvodního oddělení v Lounech nashromáždili informace k prověřovaným trestným činům, které vedly k 30leté ženě, která je pro lounské policisty takzvanou známou firmou.

Ta měla dle informací využít nepozornosti náhodných známých, kteří jí pozvali do svého obydlí. "Jednomu z nich odcizila dokonce finanční hotovost ve výši 2 tisíce korun. V dalších případech si z příbytků odnesla například i platební kartu či drogerii nebo mobilní telefon," uvedla policejní mluvčí Irena Pilařová.

Žena využila zřejmě svých již nabytých zkušeností, jelikož v minulosti byla za majetkovou trestnou činnost odsouzena. Policistům se ve výslechu ke své činnosti doznala a jako důvod svého konání uvedla, že nemá peníze a potřebuje živit rodinu. V uplynulých dnech policisté ženě sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření z trestných činů krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Soud jí může udělit další trest odnětí svobody do výše až tří let.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru