Ústecko zažilo pořádný budíček. Rozjela se tu velká technopárty
Sjezd účastníků na ústeckou technopárty. Foto: Petr Sochůrek
Louny

Všebořice – Slušný budíček, duní to až v Chabařovicích. Je to slyšet až na Severce. Chudáci ve Všebořicích. My v Olšinkách nic neslyšíme, asi se tam pojedeme podívat. Komentáře tohoto typu od sobotních ranních hodin zaplavují diskuze na sociálních sítích. Úderem šesté hodiny ranní na louce nad všebořickou obchodní zónou odstartovala technoparty, která má na Facebooku založenou skupinu C23CHTEKNO.

Mluvčí krajské policie Alena Bartošová uvedla, že policisté nepřetržitě akci monitorují. „Během noci jsme nezaznamenali žádný incident,“ uvedla v sobotu ráno policistka.

Kvůli dlouho plánované technoparty, kdy do poslední chvíle organizátoři hledali místo na její uspořádání, jsou do práce povolávaní policisté, kteří měli mít volný víkend. „Plánoval jsem s rodinou výlet do aquaparku v Klášterci nad Ohří. Bohužel, služba volá,“ posteskl si jeden z ústeckých policistů, který si nepřál zveřejnit své jméno.

Policie České republiky nechce z taktických důvodů počty povolaných policistů komentovat. „Počty nasazených sil odpovídají akci tohoto charakteru,“ řekla pouze Alena Bartošová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru