Foto: Michal Hrdlička
Louny

Březno - Včera (úterý 14. srpna), krátce po dvacáté hodině, byl oznámen na linku tísňového volání Hasičského záchraného sboru silný hustý černý kouř a viditelné plameny někde v prostoru bývalého cukrovaru v obci Březno u Postoloprt.

Na místo vyjely postupně hned čtyři hasičské jednotky, které po příjezdu na místo zjistili, že se jedná o rozsáhlý požár dřevěné stavby o rozměrech cca 25 x 30 metrů.

https://www.youtube.com/watch?v=VZfAUqb_ZhQ

Hasiči okamžitě nasadili několik vodních proudů v dýchací technice na lokalizaci a následnou likvidaci požáru objektu a také prováděli ochranu okolního porostu, na který se požár velice rychle rozšířil. Hasiči na místě spolupracovali s PČR Postoloprty a Městskou policií Postoloprty. Škoda a příčina požáru jsou předmětem dalšího šetření.

Zasahující jednotky: jednotky hasičského záchraného sboru ze stanice Louny a Žatec a jednotky sborů dobrovolných hasičů Postoloprty a Cítoliby.

Březno2

Březno3

 

Březno6

 

Březno8

Březno9

Březno11

Březno12

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru