Krádež v lounském baru: Muž sebral barmance tržbu, lupu si dlouho neužil
ilustrační foto: CC0
Louny

Louny - Sdělení podezření z trestného činu krádež si vyslechl 45letý muž z Loun. Tomu policisté kladou za vinu, že měl v pondělí 13. srpna v jednom z lounských barů barmance odcizit tržbu.

Pátrání policistů po zloději bylo příkladné a rychlé. "Během jednoho dne nashromáždili lounští policisté informace o možném pachateli a jelikož mají dobrou osobní a místní znalost svého teritoria, šli téměř najisto. Už druhý den od oznámení byl výtečník umístěn do policejní cely," řekla policejní mluvčí Irena Pilařová.

V průběhu prověřování trestného činu dokonce vyšlo najevo, že na muže je vydán okresním soudem příkaz k zatčení. Ke svému jednání se policistům částečně doznal. Jelikož v minulosti byl již za majetkovou trestnou činnost odsouzen, hrozí mu nyní od soudu trest o něco vyšší. Tentokrát by mohl jít do vězení až na tři roky.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru