Máte v autě kameru? Policie žádá o pomoc řidiče, kteří ve čtvrtek ráno projížděli lounskými ulicemi
ilustrační foto: e-deniky.cz
Louny

Louny - V rámci prověřování trestného činu se kriminální policie v Lounech obrací na řidiče, kteří projížděli ve čtvrtek 16. srpna od 8:00 do 8:15 hodin lounskými ulicemi a mají ve svém vozidle umístěnou kameru.

Konkrétně se jedná o trasu vedoucí ulicí Přemyslovců – výjezd od Penny marketu, přes kruhový objezd do ulice Slovenského národního povstání a dále ve směru na Postoloprty přes další kruhový objezd – kolem prodejny Lidl. "Kriminalisté se domnívají, že na jejich záznamu by se mohly objevit skutečnosti důležité pro objasnění jimi prověřovaného trestného činu," uvedla policejní mluvčí Irena Pilařová. "S informacemi se můžete obracet na pracovníka SKPV Louny tel.: 702087914 a nebo na linku 158," uzavřela policejní mluvčí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru