Případ znásilnění na Lounsku: Kriminalisté marně pátrají po pachateli, hledají se i svědci
ilustrační foto: e-deniky.cz
Louny

Lounsko - Lounští kriminalisté prověřují zvlášť závažný zločin znásilnění. Ten se měl stát dne 22. srpna v časovém rozmezí od 20:50 do 21:15 hodin v blízkosti silnice 226 vedoucí z Podbořan na Vroutek.

Zhruba 200 metrů (směrem na Vroutek) za objektem firmy s názvem Izopol měl muž nečekaně přistoupit k poškozené, kterou měl fyzicky donutit, aby mu byla takzvaně po vůli.
V souvislosti s tímto případem kriminalisté vyčerpali všechny možnosti vedoucí ke ztotožnění pachatele, proto v současné chvíli žádají širokou veřejnost o pomoc. Prověřování případu ukázalo, že v době činu místem projížděla vozidla. I přes časový odstup by kriminalistům velmi pomohly kamerové záznamy právě z těchto vozidel nebo případné svědectví účastníků silničního provozu.

"Podle svědeckých výpovědí by se mělo jednat o muže ve věku okolo 35 let, vysoký 175 cm, střední postavy, oblečen do bílého trička a světle šedivých kraťasů, velmi krátce střižené světlé vlasy," popsala pravděpodobného pachatele policejní mluvčí Irena Pilařová.

S informacemi, které by dopomohly dopadení muže, se veřejnost může obrátit na linku 158 nebo přímo na pracovníka služby kriminální policie a vyšetřování tel. 727 838 058. Popřípadě informace předat na nejbližší policejní služebně. "Zároveň chceme upozornit veřejnost, že se podle našich informací jedná o ojedinělý případ," uzavřela Irena Pilařová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru