Místostarosta Jan Čermák na radnici končí. Občanům města poděkoval za podporu
Lounský místostarosta Jan Čermák (vpravo) na fotografii se starostou Radovanem Šabatou (vlevo). Foto: městský úřad Louny
Louny

Louny - Místostarosta města Louny Jan Čermák na radnici končí. Poslední sdělení občanům zveřejnil dnes na webových stránkách města.

V textu Jan Čermák uvádí, že kvůli pokročilému věku už nebude kandidovat v nadcházejících komunálních volbách. "Vážení spoluobčané, chci se s Vámi rozloučit a poděkovat Vám. Můj věk pokročil, a proto mne již nenajdete na žádné z kandidátek do nadcházejících komunálních voleb. Je to moje osobní rozhodnutí, se kterým jsem se uplynulé čtyři roky netajil a dodržel jej," uvádí ve sdělení občanům současný místostarota s tím, že nebude činit žádné hodnocení své práce, to nechá na samotných občanech města.

Dále ve svém projevu děkuje za vysokou a trvalou podporu ve všech volbách. "Vážím si toho i nadále. V neposlední řadě děkuji též za pochopení kroků, které jsem na radnici činil, někdy s radostí a rád, jindy se zaťatými zuby při vědomí toho, že zavděčit všem se nelze," uvedl Jan Čermák.

Přítomnost Jana Čermáka na radnici bude trvat přesně do zvolení nového vedení města, kdy definitivně zanikne jeho mandát. Znamená to několik týdnů po komunálních volbách. "Vážení, dovolte, abych Vám všem popřál pevné zdraví a spokojenost se svým vlastním životem, který v našem společném městě žijete," uzavřel dosluhující místostarosta.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru