Nová plavecká hala se začne stavět v listopadu. Bazénu se Lounští dočkají v roce 2020
Takhle by měla vypadat vizáž nové plavecké haly v Lounech. Foto: Městský úřad Louny
Louny

Louny - V pondělí 24. září Rada města Loun schválila v souladu s doporučením komise Rozhodnutí o výběru dodavatele na výstavbu Městské plavecké haly v Lounech a uzavření Smlouvy o dílo s firmou Metrostav a.s., Praha.

Celková nabídková cena ve výši 218 940 670,96 Kč bez DPH je vyšší oproti předpokládané rozpočtové ceně projektu o 12%. Dle stanoviska technického dozoru investora jsou jednotlivé položky rozpočtu nabídky vyplněny korektně a nevykazují žádné nepřiměřené či extrémní hodnoty. Na současném trhu stavebních prací se aktuálně běžně dosahuje v rámci veřejných zakázek oproti rozpočtu ceny navýšení o 10 až 20%.

Po uplynutí 15ti denní lhůty pro podání námitek může město uzavřít smlouvu. "V souladu se schváleným harmonogramem má být výstavba plavecké haly, dle nabídky dodavatele, zahájena 1. listopadu letošního roku a dokončena 30. dubna roku 2020," uvedla vedoucí odboru správy majetku Blanka Sunkovská.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru