Skvělý úspěch! Základní škola v Postoloprtech vyhrála celostátní sportovní soutěž Hejtmanský pohár
ZŠ Postoloprty, vítěz letošního ročníku. Foto: Krajský úřad Ústeckého kraje
Louny

Ústecký kraj - Na Krajském úřadu Ústeckého kraje se udělovaly ceny pro vítěze 4. ročníku sportovní soutěže Hejtmanský pohár. V regionálním kole uspěla na třetím místě ZŠ a MŠ Vroutek, druhý skončil Dětský domov, ZŠ a SŠ Duchcov a tou nejlepší se stala ZŠ Postoloprty.

Ta nejenže obhájila prvenství z loňského roku, ale dokonce zvítězila v celostátním kole. „Chtěl bych vám všem poděkovat za to, jak dobře reprezentujete vaše školy. Hejtmanský pohár je akce, která má smysl, protože posiluje vztah mladé generace ke sportu a pohybu,“ uvedl na slavnostním vyhlášení výsledků Petr Šmíd, náměstek hejtmana pro školství, mládež a sport. Spolu s ním dětem a jejich pedagogickému sboru ceny předávala také Radmila Krastenicsová, předsedkyně Výboru pro výchovu, vzdělání a zaměstnanost.

Soutěž po základní školy je založená na překonávání dráhy sportovních dovedností, kde si žáci prověřují svou sportovní všestrannost. V loňském ročníku se do soutěže přihlásilo 19 škol z celého Ústeckého kraje a na čtyři a půl tisíce školáků.

1110zsvroutek

ZŠ a MŠ Vroutek. Foto: Krajský úřad Ústeckého kraje

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru