Těžká havárie na silnici z Loun do Prahy! Řidič po srážce s nákladním autem na místě zemřel
ilustrační foto
Louny

Lounsko, Kladensko - Dnes krátce po poledni vyjížděli kladenští policisté k dopravní nehodě, ke které došlo na silnici č. 1/7 na trase Louny – Slaný, nedaleko obce Hořešovice. Havárie měla tragické následky.

Při dopravní nehodě došlo ke střetu nákladního vozidla a dodávkového auta. "Jednaosmdesátiletý řidič z dodávkového vozu utrpěl zranění neslučitelná se životem, kterým na místě dopravní nehody podlehl. Čtyřicetiletý řidič nákladního vozidla nebyl zraněn," uvedla k tragédii policejní mluvčí Jana Šteinerová. Policisté vyzvali řidiče k dechové zkoušce, která byla s negativním výsledkem a alkohol byl na místě dopravní nehody vyloučen.

Pozemní komunikace byla plně uzavřena a policisté odkláněli dopravu po přilehlých komunikacích u obce Třebíz na Slánsku a u Panenského Týnce na Lounsku. Vzhledem k tomu, že se jedná o velmi frekventovanou silnici, tvořily se na začátku kolony vozidel. Na místě dopravní nehody zasahovaly všechny složky IZS. Silnice byla opět průjezdná po více než třech hodinách. "Co bylo příčinou dopravní nehody, je nyní předmětem šetření," uzavřela Jana Šteinerová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru