OBRAZEM: Hasiči zveřejnili podrobnosti k včerejší smrtelné nehodě nedaleko Panenského Týnce
5x foto: HZS Středočeského kraje
Louny

Lounsko, Kladensko - Ve čtvrtek 18. října v 12.15 hodin byly vyslány profesionální jednotky hasičů ze stanic Slaný a Kladno k dopravní nehodě dodávkového a nákladního automobilu na silnici č. 7 u obce Hořešovice.

Vzhledem k tomu, že se nehoda stala v těsné blízkosti hranice s Ústeckým krajem, vyjeli středočeským jednotkám na pomoc také profesionální hasiči ze stanice Louny a jednotka dobrovolných hasičů z Panenského Týnce.

"Po příjezdu na místo bylo upřesněno, že jde o nehodu dodávkového automobilu Škoda 1203 a kamionu s návěsem. Po čelním střetu zůstala dodávka částečně na boku a hrozilo její převrácení. Ve vozidle zůstal zaklíněný řidič, který na místě podlehl vážným zraněním. Řidič z nákladního automobilu vyvázl z nehody bez újmy na zdraví," uvedl velitel stanice HZS SLaný Martin Vondra.

Jednotky zajistily dodávku proti pohybu pomocí stabilizačních tyčí a žebříku, udělaly na vozidle protipožární opatření a zasypaly uniklé provozní kapaliny. Po zadokumentování nehody kriminální a dopravní policií hasiči pomocí hydraulické vyprošťovací sady vyprostili tělo řidiče. Následně velitel zásahu místo předal Správě a údržbě silnic, která zajistila odstranění následků dopravní nehody.

Foto

1910nehoda2

1910nehoda3

1910nehoda4

1910nehoda5

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru