ilustrační foto
Louny

Louny - V sobotu večer byl na pěší zóně ulice Pražská kamerovým systémem zjištěn muž, který u místní předzahrádky vytrhl z květináče túji a přenesl ji do vedlejší ulice Bezejmenná.

Poté se muž vrátil zpět k předzahrádce a posunul zde dva dřevěné květináče s tújemi směrem do středu ulice. Poté, opodál u květinového stojanu naproti ulici Jakoubkova, vytrhl ze spodní části stojanu květiny a odhodil je do odpadkového koše. Nakonec na Mírovém náměstí převrhl betonový odpadkový koš. Hlídka městské policie Louny mladíka zastihla na Mírovém náměstí. Vrátila se s ním k převrácenému odpadkovému koši, který nebyl poškozen a mladík ho vrátil na původní místo. Dále, na pěší zóně v ulici Pražská, mladík vrátil dva květináče a vytrženou túji zpět na své místo.

Jelikož mladík nemohl na místě prokázat svou totožnost, byl bez použití donucovacích prostředků převezen na policii ČR ke zjištění totožnosti. Poté byl mladík upozorněn, že bude sepsáno Oznámení o podezření ze spáchání přestupku, které bude postoupeno správnímu orgánu městského úřadu.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru