VIDEO: Policejní honička v Lounech. Lidé na chodníku museli před zdrogovaným motorkářem uskakovat!
Zdroj: Policie ČR
Louny

Louny - Řidiče motocyklu ve věku 31 let chtěli zkontrolovat policisté z obvodního oddělení Louny, ten však na jejich výzvy k zastavení zareagoval jinak, než měl. Hlídce začal rychle ujíždět ujíždět, městem se řítil rychlostí až 120 km/h.

Při své neohleduplné a agresivní jízdě nejen že nerespektoval pravidla silničního provozu a ujížděl také v protisměru jednosměrnou ulicí, ale dokonce vjel na chodník, kde ohrožoval chodce. Ti museli před motorkářem uskakovat. "Hlídka motocyklistu po celou dobu pronásledovala až do chvíle, kdy na dlážděném povrchu kruhového objezdu havaroval. Po dopravní nehodě se měl řidič snažit z místa utéct, v čemž mu hlídka za použití donucovacích prostředků zabránila. Policisté následně zjistili, že muž má dva platné zákazy řízení motorových vozidel. Dechová zkouška byla negativní, avšak orientační test na přítomnost návykových látek byl pozitivní na amfetamin a metamfetamin," přiblížila událost lounská policejní mluvčí Irena Pilařová.

Celý incident se naštěstí obešel bez zranění. Ujíždějící motorkář si od policistů vyslechl sdělení podezření z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. "Soud by muže za jeho jízdu mohl potrestat až dvěma lety odnětí svobody," uzavřela Irena Pilařová.

video

https://www.youtube.com/watch?v=rLJeSYGnmI8

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru