OBRAZEM: To je rozdíl! V Indické restauraci uklidili a mohli znovu otevřít
V Indické restauraci v Kadani uklidili a mohli znovu otevřít. Foto: KHS Ústí nad Labem
Louny

Kadaň - Provozovna Indické Nepálské restaurace se sídlem v Kadani, kterou museli hygienici koncem listopadu uzavřít kvůli nevyhovujícím hygienickým podmínkám, byla po zjednané nápravě znovu otevřena. Informují o tom krajští hyginici na svých webových stránkách.

Ve čtvrtek 6. prosince byla v provozovně Indické Nepálské restaurace (B. Němcové 1689, Kadaň) provedena opakovaná kontrola na základě písemné žádosti provozovatele, při které bylo zjištěno, že nedostatky byly odstraněny. "Byla provedena sanitace celé provozovny včetně zařízení, povrchy stropů a stěn byly vybíleny a opraveny. Byla provedena deratizace odbornou firmou, doklad předložen. Stavebně technické závady byly odstraněny," stojí ve zprávě krajských hygieniků.

Vzhledem k odstranění nedostatků byla od soboty 8. prosince obnovena činnost stravovacího provozu. O uzavření provozovny Indické Nepálské restaurace kvůli otřesným hygienickým podmínkám jsme psali zde: OBRAZEM: V téhle kuchyni vznikaly orientální speciality! Hygienici museli zavřít Indickou restauraci na Chomutovsku

Foto:

0412restaurace4

Hotové pokrmy byly uchovávány zchlazené v nekontrolovaném režimu. Foto: KHS Ústí nad Labem

0412restaurace1

Výtahová šachta, kudy se vydávaly hotové pokrmy. Foto: KHS Ústí nad Labem.

0412restaurace6

Sklad potravin byl plný trusu od hlodavců. Foto: KHS Ústí nad Labem

0412restaurace5

Kolonie lezoucího hmyzu na stropu a stěnách. Foto: KHS Ústí nad Labem

1012restaurace2

Dřez na mytí nádobí značně prokouknul. Foto: KHS Ústí nad Labem

1012restaurace1

Kuchyně teď září čistotou. Foto: KHS Ústí nad Labem

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru