Smutný týden na lounských silnicích: Tři desítky havárií, o život za volantem přišla mladá žena
Foto: čtenář
Louny

Okres Louny - V průběhu minulého týdne se na lounských silnicích stalo třicet dopravních nehod. Bohužel při nich vyhasl jeden lidský život.

Během tří desítek nehod bylo lehce zraněno 15 osob. Celková škoda byla vyčíslena na 1 419 000 korun. "Policisté zjistili přítomnost alkoholu v těle jednoho řidiče. Nejčastěji řidiči bourali kvůli nesprávnému způsobu jízdy, celkem ve 14 případech. Nepřiměřenou rychlostí jelo před nárazem 8 vozidel. Zvěř byla na vině 5krát a 3krát nedání přednosti v jízdě," uvedla lounská policejní mluvčí Irena Pilařová.

O víkendu se přihodilo 8 dopravních nehod. I přes nízký počet kolizí byly následky fatální. "V sobotu 8. prosince došlo u Žatce ke střetu osobního vozidla a autobusu. Následkům nárazu bohužel podlehla mladá řidička osobního vozidla," potvrdila tragické následky nehody Irena Pilařová. Spolujezdkyně byla se zraněním transportována do nemocnice. V autobuse se nacházeli 3 cestující a řidič. Lehké zranění utrpěli dva cestující. O tragické havárii jsme aktuálně psali zde: Tragická havárie na kraji Žatce: Řidička nepřežila srážku s autobusem

Při víkendových karambolech došlo celkem k 5 lehkým zraněním. Škoda se vyšplhala na 334 tisíc korun. Nejčastější důvod nehod byl podle policie způsob jízdy, a to celkem 4krát. "Rychlost byla na vině 2krát. Nedání přednosti v jízdě a střet se zvěří byl na vině vždy 1krát," uzavřela policejní mluvčí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru