V Lounech se testovala průjezdnost městem, hasiči měli na některých místech problémy projet
Zdroj: www.mulouny.cz
Louny

Louny - V úterý 13. června proběhla na základě žádosti Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje zkouška průjezdnosti ulic města pro složky integrovaného záchranného systému. Kontrola průjezdnosti probíhala mezi 20. – 22. hodinou za účasti lounských strážníků, policistů a hasičů.

Průjezdnost testovaly především zásahové vozy hasičského záchranného sboru včetně vozu s teleskopickou plošinou. Složky integrovaného záchranného systému zkoušely průjezdnost v ulicích: Karlova, sídliště Československé armády, Fr. Chlouby, Palackého, Tomanova, Přemyslovců, Petra Obrovce, Kosmonautů a Kpt. Nálepky, Na Valích. „Děkujeme všem občanům za zúčastněný přístup ke zkoušce průjezdnosti. Bohužel musíme konstatovat, že průjezdnost pro hasičskou techniku nebyla ve všech úsecích testovací trasy zajištěna,“ uvedl k průběhu zkoušky průjezdnosti ulic starosta města Radovan Šabata.

1606prujezdnost2

Zdroj: www.mulouny.cz

Protokol o této zkoušce bude nyní předán k projednání Dopravní komisi Rady města Loun a závěry budou předloženy Radě města Loun a následně předány Bezpečnostní radě obce s rozšířenou působností Louny. Nejčastějšími příčinami neprůjezdnosti ulic byly zaparkované automobily v křižovatkách a na vodorovném dopravním značení. Tímto nezodpovědným chováním řidiči mohou způsobit, že se složky integrovaného záchranného systému nedostanou k mimořádné události včas.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru