VIDEO OD VÁS: Nemilé překvapení u Panenského Týnce! Tohle natočil řidič autobusu
Starší citroen předjíždí přes dvojitou plnou čáru. Foto: čtenář
Louny

Panenský Týnec – Chování některých řidičů na českých silnicích rozum zdravého člověka někdy nepobírá. Jednoho takového šílence natočil také řidič autobusu a záběry poskytl našemu zpravodajství.

Událost se odehrála na silnici I/7 u Panenského Týnce. Šofér se zapnutou autokamerou jede ve stoupání ve směru od Prahy k Panenskému Týnci. V místě jsou dva pruhy pro jízdu do kopce a dvěma plnými čarami oddělený pruh v klesání.

Nejde o místo, kde by řidiči nějak zvlášť zdržovali, přesto záběry zachytily netrpělivého řidiče ve starém citroenu, který v klesání předjíždí právě přes ony dvě plné čáry a ohrožuje tak motoristy v protisměru.

Silnici číslo 7, která je dálnicí zatím jen v některých úsecích, označil autor videa za „silnici smrti“. „V autobuse jsem měl v tu chvíli asi šedesát cestujících,“ uvedl řidič ke chvíli, kdy záběry pořídila jeho palubní kamera.

https://www.youtube.com/watch?v=sQJ7TkCKdHI

Tvořte i vy s námi aktuální zpravodajství pro ostatní čtenáře. Dostali jste se do neobvyklé situace na silnici? Zachytili jste havárii, dostali jste se do kolony, víte o rozbitém úseku? Napište nám, pošlete nám fotku či video na WhatsApp 604 315 995, do zpráv na Facebooku či mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Děkujeme.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru